Hur man stylar slipkjolar för olika evenemang

Om du tror på exakt hur man stylar slipkjolar för olika tillfällen, leta inte ännu mer när jag delar en elegant metoder för att utforma det i höst. Dagens inlägg handlar om exakt hur man stylar glidkjolar för olika tillfällen. Exakt hur bär du dina glidkjolar för olika tillfällen? Har du någonsin undrat exakt hur du kan utforma MIDI -glidkjolar för olika evenemang såväl som säsonger? Så idag delar jag två olika metoder för att utforma dina glidkjolar för Tunisiens herrlandslag i fotboll Tröja arbete, vintersäsong och skift till våren. Om du har lagt märke till det har det funnits ett tillströmning av människor som använder silke/satinslipkjolar på sistone. I själva verket påverkades dagens utseende av min föredragna hertuginna, Meghan Markel. Jag använde denna Massimo Dutti -glidkjol veckor tillbaka med en grafisk tee såväl som blazer, men restyledde den igen med lite inflytande från hertuginnan av Sussex, Meghan för arbete. Jag är säker på att det har korsat ditt sinne om exakt hur man bär glidkjolar i en kontorsmiljö. Slipkjolar kan användas i olika metoder beroende på händelse såväl som säsongen samt det är en av anledningarna till att jag är ett stort fan av det. Slipkjolar är mångsidiga. Det kan användas under vintersäsongen och på samma PSV Eindhoven Tröja sätt övergången till våren såväl som sommaren. Oavsett vad din personliga stil är, tror jag att det kan fungera för alla. För en avslappnad titt kan du para den med sneakers såväl som tee som jag tidigare gjorde med en leopard slipkjol här. För dagens utseende kommer jag att visa dig exakt hur du kan bära den under vintersäsongen eller vårskiftet med knähöga stövlar samt på samma sätt exakt hur man gör det att fungera.
Vad jag har på mig:

< >

Massimo Dutti kjol: här/liknande här; Sweater: Liknande här/här // kappa: prova här // skor: liknande här, Valencia Tröja budgetplan vänlig här/här // väska: här/här

Hur man stylar glidkjolar för olika tillfällen
Hur man stylar glidkjol för arbete
För att bära glidkjolar och göra det att fungera lämpligt, koppla ihop det med dessa föremål:
Tröja: Beroende på säsong, lätt eller chunky stickad
Blus: För feminin stil
Knäppa ner skjortan
Blazer: strukturerad eller skräddarsydd blazer
Klackar: sandaler eller pumpar

Genom att integrera en skräddarsydd blazer såväl som klackar producerar du ett snyggt kontor. Beroende på arbetstillfället kan du välja en längre sidenkjol precis som den jag använder och koppla ihop den med en knappskjorta.

Hur man bär glidkjol för vintersäsongen och överfördes till våren
Tröja: Överdimensionerade, chunky stickor
Täcka
Jackor: Puffers jacka, läderjacka
Stövlar: Knähöga stövlar eller vriststövlar beroende på kjolens längd

Att bära en glidkjol är extremt flexibel när den är korrekt utformad. Det är en av plaggstyckena som kan växla väl från vintersäsongen till våren samt utöver beroende på vad du bär. På vintern handlar det om skiktning. Du kan koppla ihop den med turtlenecks, blus i lager med en jacka eller kofta. För vintern är det utmärkt att koppla ihop det med stövlar för att hålla fötterna varma. Om du övergår till våren kan du koppla ihop den med en lättare tröja eller övre skiktad med en dike -kappa.

Sammantaget är det riskfritt att ange att glidkjolar kan utformas i olika metoder för olika tillfällen. Det kan klädas upp eller ner oavsett säsong. Denna publicering visar dig två olika metoder för att stil glidkjolar för olika evenemang såväl som vintersäsong.
Handla slipkjolar

< >

Du kanske också njuter:

Den perfekta tvådelarna som kommer att bära nu

Hur man ser trendig ut för en vår …

Hur man ser snygg ut med stigbygel

Sista minuten conull

Leave a Reply

Your email address will not be published.