Arbetsstil: Neutrals & veck

Hej alla! Hoppas att ni alla hade en fantastisk helg. Vi hade en bra resa till Puerto Rico och jag ser fram emot en annan. På lördag träffade jag Nordströms Pentagon -team förhandsgranskning av olika märken och kommande samlingar inklusive Topshop, J Brand och helt gratis människor. Jag CF Monterrey Tröja fick också veta om Alex och Ani -smycken och jag älskar deras specialiserade armband.
På söndagen firade vi fästman första fars dag. Du kan kolla in min Instagram för att se den anpassade toppen som Nolan hade på sig för att önska pappa en nöjd fars dag.
Dagens outfitpost är en arbetsrelaterad stil. För arbete blandar jag vanligtvis blommiga, pastell- eller neutrala färger under vår- och sommarsäsongerna. Den här gången gick jag för en monokrom look – jag älskar den subtila och fräscha känslan. Jag höll alla andra saker på en minimal nivå.

Outfit: zara kjol (älskar detta här & här) // everlane topp (c/o här, liknande här) // Vissel Kobe Tröja Christian Louboutin -pumpar (slutsåld, liknande här, Real Sociedad Tröja budgetvänlig här)

< >

Slå på ditt JavaScript för att visa innehåll
Tack för besöket! Ha en fantastisk vecka.
puss och kram
Stella
Fotograferad av Marcusdilano

Du kan också njuta av:

Roliga vårklänningar att köpa nu

De bästa sommartopparna du kan bära …

Hur man bär jeans i sommar

De många eftertraktade sommarklänningarna att bära …

Känn dig.

Registrera dig med din e -postadress för att få nyheter och uppdateringar.

Förnamn

Förnamn

Förnamn

Förnamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

E-postadress

E-postadress

E-postadress

E-postadress

Prenumerera

Tack för att du prenumererar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.