Budgetmakeupprodukter i Rs 500

Vi tittar ofta på våra stjärnor såväl som glansiga tidningsdockor och undrar om vi någonsin skulle hantera för att se hälften så bra ut som dem. Förutom att vi tittar på de kosmetika som de använder, är de hälso -spa -terapierna de sitter med såväl som de holistiska behandlingarna de genomgår, liksom kostnaderna Cerezo Osaka Tröja som är snygga för de produkter såväl som tjänster de använder. Av programmet Sridevi i denna ålder ser ut en bomb, ja hon kan betala för hälsospa och kroppspoleringsbehandlingar varje vecka, men borde hindra dig från att docka upp som en diva? Det dagliga utseendet, en firande look eller till och med en elegant brudtärnor behöver inte vara dyr. Om du förstår var du ska investera dina pengar såväl som den bästa metoden, skulle du också bli förvånad över de makeup -grunder du kan köpa för under INR500! Rubriken på denna komposition är därför inte ett vilseledande, just här är fem grunder som du kan köpa och använda för under INR500!
[Läs också: Finaste charmmärken i världen under budget]

För de intensiva ögonen
Utsmyckad med massor av vitamin E, som är lugnande för huden såväl som ögonen, varför spendera en bomb på Kohl eller Kajal med att använda märken lika mycket kostsamma, när exakt samma kan köpas av dig för mindre. Vilket märke är det här? Lakme Kajal 2 G är ett sådant tag på INR 63! Dina ögon är säkrade och hålls intensiva, liksom utseendet är långvarigt.
Källa: flipkart.comblush är ett måste
Vad gör du när du har slut på rodnad såväl som fickan inte är så fet att välja en ny? Låna för natten eller bara använda någon typ av smink alls? Sluta göra dig själv galen för att inte ha en rodnad påverkan på de rosiga kinderna, samt investera i den schweiziska charm SB-rodnar löst pulver (hotpink3). Detta är en produkt som du verkligen skulle vara nöjd med, liksom kostnaden för exakt samma INR 129, snarare en stjäla-deal för det rosiga utseendet, eller hur?
Källa: flipkart.com [SC: MediaD]

Foundation for the Face
Bara eftersom du har en stram budget innebär det inte att du verkligen skulle äventyra den höga kvaliteten på grunden som ska användas. Det finns välrenommerade märken som erbjuder sina snygga kosmetika för att passa dina handväskor, naturens Essence Instagalm HD Powder Cream Foundation på INR 120 håller utseendet starkt såväl som länge, med en glans och strålande också. Där går du, basen är klar för billigt och med hög kvalitetssäkring som håller din hud riskfri också!
[Läs också: Foundation Hacks Your bör lära dig]

Källa: flipkart.comCompact Powder för att försegla utseendet
Tätning av utseendet med ett genomskinligt eller ett kompakt pulver som ger den belysande påverkan är varje Pyts -dröm. En titt på kostnaderna för kompakta pulver från välrenommerade affärer i dag, liksom i vissa fall med frustration måste vi ange adjö till den fantastiska divan som förblir inom oss alla. Låt inte detta vara din berättelse, välj Lakme Glow Skin Tone Compact – 9 Tunisiens herrlandslag i fotboll Tröja ml på INR 104, tro oss när vi säger att utseendet skulle vara Hollywoodish när denna lilla bitlåda öppnas och gör dess magi.
Källa: flipkart.comlip balsam för glansiga läppar
Den nakna matta letar efter läppar är på just nu, såväl som för dagslitage, istället för att vara den löpande lass som flaunting såväl som färgglada nyanser (avsedd för kvällen), bär en örtläppbalsam med en fruktsmak. Lip Balms au Naturale läker inte bara såväl som fuktar läpphuden, men håller också läpparna mjuka såväl som vackra för att se ut dagslång. Varning här kanske du bara känner dig lockad för att fortsätta slicka dina läppar medan du är på jobbet, på college eller med någon speciell på film. Prova Jocose Bio Nourishing Lip Balm Kiwi (4 g) på INR 45 Newcastle United Tröja samt få dessa läppar att prata!

[Läs också: Exakt hur du kan hålla din röda läppstift från att smeta]
Källa: flipkart.comit tog oss tid men så värt att det var denna rigmarole att upptäcka dig det allra bästa och extremt prisvärda fem makeup -grunder att fylla din fåfänga med. Låt oss också förstå dina tankar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.