Lunch med partners: Vem hämtar fliken?

Om du är ute till lunch med partners, måste du någonsin hämta fliken? Åh, och också: du är den yngsta personen närvarande och den enda kvinnan. Vi har pratat om Summer Associates som betalar för lunch, men Reader B har en något annorlunda situation. Här är hennes fråga:
Jag arbetar i ett litet företag (12 advokater) med en ganska avslappnad atmosfär. Det finns fem partners (“killarna”) och jag frågas av och på att gå till lunch med dem; Jag är normalt den enda associerade/enda kvinnan som bad att gå. Folket handlar om min fars ålder och kan vara något gammaldags över sätt med kvinnor. Mycket vanligtvis delar vi alla bara kontrollen, men då och då tar en av människorna upp det för gruppen. Luncharna är avslappnade och billiga. Jag är kapabel och bra med att plocka upp kontrollen för gruppen en gång i taget, men jag är inte säker på om det skulle komma över besvärligt. Vad skulle du/Corporette -läsarna göra? Jag tycker att dessa luncher är bra ansiktstid med partnerna och är normalt roliga, jag vill inte uppfattas som dödvikt eftersom jag aldrig återger att plocka upp gruppkontrollen, men jag vill inte heller skapa Nederländernas herrlandslag i fotboll Tröja en besvärlig situation.
Här är mina 0,02 $: Det finns inget sätt att dessa människor kommer att låta henne plocka upp fliken eftersom hon är “barnet” i gruppen – jag tror inte att det har något att göra med att hon är kvinnlig. Det är inte att säga att läsaren B inte borde prova det, en gång – om hon föreslog restaurangen, eller om hon bara har haft en stor belöningskontroll, eller om hon firar något stort (hennes första utfrågning eller något) – gå vidare, erbjuda Att betala i den magnaminösa-jag har en så fantastisk tid och jag vill behandla er! -Vill-inte en det är-min-turn-dear-gud-något-help-mig-figur-out-math allvarligt sätt.

Titta på det här sättet, läsaren B: Den som plockar upp räkningen kostnadsför förmodligen lunchen ändå (eller så fakturerar han den till en klient om ni pratade om ärendet vid lunchen) – såvida du inte känner dig bekväm att göra det, skulle jag hoppa över Det.
PSST: Kolla in våra tidigare artiklar om vad man inte ska äta vid en servicelunch och servicelunchetikett.
Läsare, vad är dina tankar – skulle du någonsin betala till lunch med en grupp partners eller chefer?
(Bild: Kvittot, ursprungligen laddat upp till Flickr av VXLA.)
—————
N.b. Dessa materiella Arsenal FC Tröja artiklar är avsedda att vara en källa till gemenskapskommentarer om ett visst ämne, som läsarna kan bläddra igenom utan att behöva Gamba Osaka Tröja söka ut många oberoende kommentarer. Och så, även om vi naturligtvis värderar alla kommentarer från våra läsare, kommer vi att be dig att behaga dina kommentarer om ämnet; ThreadJacks kommer att raderas efter eget gottfinnande och bekvämlighet. tack för att du förstår!

Leave a Reply

Your email address will not be published.