Strandens väsentligheter att packa för stranden i sommar

solskyddsmedel, solhattar, solglasögon – är det alla dina Real Madrid Tröja sommarbehov? Nope! Du missar så många mycket mer sommar väsentligheter. Medan du har planerat din sommarresa och köpt din första bikini, har vi samlat mycket fler föremål som håller dig skyddad och andra väsentligheter.

Du behöver desperat dessa strandväskor som kommer att vara din mest betydelsefulla kompis och frälsare i varma temperaturer.

Beach Bag Nödvändigheter:
Undrar du vad du ska lägga i en strandpåse? Låt oss komma igång med att identifiera strandbehovet som ligger var som helst mellan sminksatser till diverse strandartiklar.
Källa: Sandrascloset.comBroad Spectrum Sunscreen:
Oavsett om du går till stranden eller går ut i solen, är Villarreal CF Tröja det en hög uppgift att bekämpa de skadliga UV -strålarna. Men det är där kraften i SPF kommer från. Det hjälper till att avvärja fina linjer och håller sin garanti för att ge dig ett ungdomligt utseende. Broad Spectrum Sunscreen är en viktig del av din Summer Beach Essentials -lista och kan aldrig missa.
Försök: Neutrogena Ultra UNAM Pumas Tröja Sheer Body Mist Sunblock SPF 30

Källa: questforcalm.comcleansing Wipes:
Undrar du vad jag ska ta till stranden? Ett av de första och grundläggande elementen i strandbehov är alkoholfria rengöringsdukar. De hjälper till att svepa av sand, smuts och smuts från ditt ansikte.
Försök: Olay Essentials Wet Cleansing Wipes

Källa: BeautyInSignia.comliquid Bronzer:
Dab flera bronzers över din solskyddsmedel på ögonen, läpparna, kinderna eller kroppen. Det hjälper dina armar och ben att få den välbehövliga subtila glöd. Kalla det strandmakeup för din kropp.
Försök: nars multiple bronzer

Källa: LondonBeautyQueen.comleave-in balsam:
Strandvågor är heta och tillflyttare är strandbehov. Det är därför du måste skydda dina hårsträngar från torkning efter solen. Välj SPF Hairspray eller en lämnande balsam som har UV-filter. Det kommer att undvika att din hårfärg bleknar bort.
Försök: Tresemme klimatkontrollspray

Försök: Becca Beach Tint
[Läs också: Ta strandsemester från Bipasha Basu]
Källa: Maggies-Makeup.comwaterproof Mascara:
För alla ni gals som önskar att dina ögon pratar, är mascara gott om smink för att ge upp dina ögon. Men ska du låta din dyrbara mascara att bli tvättad med strandvågorna? Prova vattentät mascara som inte gör dina ögonfransar spröda. Beach Makeup Essentials är en borde för alla du makeup maniacs, eller hur?
Försök: Maybelline Fantastiskt fransskydd Mascara
Källa: AskMewhats.Comtry: Bad Gal Waterproof Mascara till nytta
Källa: Benefitcosmetics.combrow Gel:
Gå stänk dig i strandvatten, men du måste hålla dina bryn på plats, eller hur? En ögonbrynsgel håller hårstrån på plats som de borde vara.
Försök: Bobbi Brown Long-Wear Brow Gel
Källa: mynavyexchange.com [SC: MediaD]
Vattentät concealer:
En av Essential Beach Bag Essentials är en vattentät concealer. Det hjälper till att täcka dina fläckar och ger en naturlig glans till din hud. Det är därför detta betraktas som en extrem kamouflagekräm.
Försök: sminka för evigt vattentät concealer
Källa: Mercuteify.comAll-Round Balm:
Dina läppar och ben behöver ett lämpligt hudskyddsmedel som kan undvika din hud från solens hårdhet. En värdig balsam som kommer att få en glans och lugna ner den irriterade huden.
Försök: Elizabeth Arden åtta timmars grädde Skin Protectant
Källa: elizabetharden.comSEA saltspray:
Ivrigt att ge ditt hår den vågiga strandfrisyren du ser i serier och filmer? Allt du behöver är lite havssalt textureringsspray och det är bra att gå.
Försök: Inte din mors strandbrud texturiserande havssaltspray
Nu när du känner till Beach Bag Essentials, hoppas att du tar med dem och njuter av Beach Beauty. Önskar er alla en vacker och strandig resa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.